313

Halászlé a pečený heik

„Marina s houseboatmi na ľavom brehu Dunaja za Slovnaftom, odtiaľ začína cyklotrasa. Robia tam výborné halászlé, na plastovej lyžičke ti podajú sušenú feferónku. Ako druhé si treba dať pečeného heika. Za marinou začína chránená krajinná oblasť Ostrov Kopáč. Nádherné miesto, s pôvodným lužným pralesom a ramenami Dunaja. Uprostred toho je horáreň s kozami a koňmi. Okolo toho vlastne ide cyklochodník, lemovaný búdami s kofolou a pivom. Haluz je, že to všetko je v susedstve Slovnaftu a mestskej spaľovne."

„Fasa putika kde si objednáš rybu a dostaneš číslo a potom teta vyhlasuje tie čísla do mikrofónu"

Máš k tomu čo dodať? Ťuk!
Nechaj nám e-mailovú adresu aby ťa vedúca vedela kontaktovať naspäť.
Si spamovací robot?