331

Španielov tapasbar

V Záhorskej bystrici na tom hlavnom námestí

Má to jeden španiel (mimochodom, volá sa Miguel Angel Perez Aguado a rozpráva celkom vtipnou, mierne šušlavou a lámanou slovenčinou) a nie je to tak úplne reštaurácia, skôr malý tapas bar. Len čo teplota vylezie nad prijateľné hodnoty, má po večeroch permanentne vytiahnutý gril a griluje hovädzie, ryby, morské plody a inú háveď. Cez víkendy robieval taktiež paellu na onej obrovskej panvici, tiež pod holým nebom. Do letnej ponuky tiež patrilo veľmi slušné homemade gazpacho. V zime zvykne ponúkať skvelé mäsové guľky v omáčke s červeným vínom, patatas bravas a kadečo iné. Celoročne je možné kúpiť u neho serrano ci iberico, olivy, syry a rôzny konzervovaný tovar. Zapíjať sa to vsetko dá relatívne skromnou a zľahka predraženou ponukou španielskych vín (celoročne), pripadne v lete homemade sangriou. Snáď som na nič nezabudol.

Máš k tomu čo dodať? Ťuk!
Nechaj nám e-mailovú adresu aby ťa vedúca vedela kontaktovať naspäť.
Si spamovací robot?